Antwerp heeft er genoeg van en gooit 'vergif in kleedkamer' buiten

Antwerp heeft er genoeg van en gooit 'vergif in kleedkamer' buiten
Woensdag 14 april 2021 - 07:00   I   door Redactie

Het zat eraan te komen. Wat al een heel seizoen sluimert is dinsdag tot ontploffing gekomen bij Antwerp. Frédéric Leidgens, teammanager en vertrouweling van Luciano D'Onofrio, werd aan de deur gezet.

Er werd 'in onderlinge overeenkomst' een punt gezet achter de samenwerking, zoals dat zo mooi heet. In werkelijkheid moést Leidgens vertrekken. De teammanager annex persverantwoordelijke heette 'vergif in de kleedkamer' te zijn.

Leidgens, een geboren en getogen Luikenaar, werd uitgespuwd door heel wat medewerkers. De man die de stageplaatsen zocht, de interviews regelde en de vervangingen aangaf werd vooral aangewreven arrogant te zijn en een stoorzender te zijn.

Omdat iedereen wist dat hij een honderd procent vertrouweling was van sportief manager D'Onofrio. Net daarom kon hij ook ongestoord zijn ding. Dat alles kwam afgelopen weekend naar boven in een interview met 'De Gazet van Antwerpen'.

Veeg teken

Voorzitter Paul Gheysens kon nu niet anders dan actie ondernemen, maar dat de club afscheid neemt van Leidgens zonder daarin D'Onofrio te kennen, is een veeg teken voor de relatie tussen beiden en de toekomst van de Luikenaar bij Antwerp.

Poll: Is het verstandig om de vertrouweling van D'Onofrio buiten te zetten?

TAGS  I  Antwerp

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024