Vertrek bij Club Brugge dreigt: "Clement zat al samen met zijn zaakwaarnemer"

Vertrek bij Club Brugge dreigt:
Woensdag 14 april 2021 - 07:30   I   door Redactie

Philippe Clement gaat straks met Club Brugge een tweede titel op rij pakken, voor hem persoonlijk zelfs een derde op rij, na die met KRC Genk in 2019. En dat trekt de aandacht.

"Dan is de vraag voor hem, op één seizoen van het einde van zijn contract: Wat doen we? Zijn we uitgewonnen in België?" Zo stelt Sport/Voetbalmagazine het tenminste. Maar het is een vraag die al langer sluimert.

"Je moet er op dit moment bij de coach zelf niet mee komen aandraven", vervolgt het weekblad. "Clement zat al samen met zijn zaakwaarnemer en liet die weten: dat is iets voor na het seizoen."

Maar dan zal het meteen wel over serieuze zaken gaan. "Dan zitten club, trainer en makelaar rond de tafel om een balans op te maken. Wie wil wat en wat zijn de mogelijkheden?"

Contract openbreken?

De mogelijkheden zijn vooral dat Clement - die zich voor alle duidelijkheid goed voelt in Brugge - toe is aan een nieuwe uitdaging. En dan zou zijn contract dat nog doorloopt tot medio 2022 wel eens sneller dan verwacht kunnen verbroken worden.

In een recent verleden werd de Waaslander reeds in verband gebracht met het Franse Stade Reims en het Engelse Sheffield United. Of het moet zijn dat de de 47-jarige Clement voor zekerheid kiest en net zijn overeenkomst met Club Brugge laat openbreken. Meer duidelijkheid volgt na het seizoen.

Poll: Is Clement volgend seizoen nog trainer bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Stade Reims  I  KRC Genk  I  Waasland-Beveren  I  Sheffield United

dinsdag 3 oktober 2023

maandag 2 oktober 2023

zondag 1 oktober 2023

zaterdag 30 september 2023