Sambi Lokonga met de grond gelijk gemaakt na Anderlecht-Club: "Triestig"

Sambi Lokonga met de grond gelijk gemaakt na Anderlecht-Club:
Woensdag 14 april 2021 - 08:00   I   door Redactie

Hij kroonde zich afgelopen zondag tot matchwinnaar tegen Club Brugge, maar de kritiek dat het met een 'zondagsschot' was, kon Sambi Lokonga gestolen worden. Die van Glen De Boeck een stuk minder.

Linkerhand op het voorhoofd, rechtervinger op de lippen. Zo vierde Albert Sambi zondagavond zijn winning goal tegen Club Brugge. Een antwoord aan het adres van Glen De Boeck, die in een artikel in Het Nieuwsblad had verkondigd dat hij Mats Rits “op die positie vijf keer beter” vindt.

"Wat ik van de reactie van Sambi Lokonga vond na zijn goal tegen Club Brugge? Ik vond het eerlijk gezegd een beetje grappig", aldus de Boeck opnieuw in Het Nieuwsblad. "Tot de zeventigste minuut speelde hij geen goeie wedstrijd."

Waarna hij De Boeck de Anderlecht-middenvelder nog maar eens door de mangel haalt. "Zijn schot vliegt twee meter van de paal. Als Mignolet zich niet verkijkt, gaat die bal niet binnen en hebben we het vandaag niet eens over Sambi Lokonga."

Motivatie

"Iemand zal hem wel op dat artikel gewezen hebben, maar ik vind het een beetje triestig als je je motivatie moet halen uit een stuk in de krant", besluit hij. "Eigenlijk zou je die bij jezelf moeten vinden." Benieuwd of Sambi Lokonga ook hierop zal reageren.

Poll: Moet een speler volgens jou reageren op krantenartikels?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024