Pijnlijke onthulling over Club-voorzitter Bart Verhaeghe: "Dat bevordert de relatie niet"

Pijnlijke onthulling over Club-voorzitter Bart Verhaeghe:
Woensdag 14 april 2021 - 12:30   I   door Redactie

Club Brugge toont zich momenteel als de nummer één van het Belgische voetbal en in de schaduw staat nog altijd buur Cercle Brugge. Maar van 'liever goede buur dan verre vriend' is weinig te merken.

Dat is niet nieuw - de relatie tussen beide clubs is altijd al troebel geweest, maar blijkt nu nog eens uit de getuigenis van Cercle Brugge-voorzitter Vincent Goemaere in het programma 'President' op Play Sports.

"Met Vincent Mannaert is het contact goed", aldus Vincent Goemaere. "Ik heb respect voor de manier hoe er de afgelopen tien jaar is gewerkt bij Club Brugge. Ze hebben daar iets neergezet en Vincent heeft daar een grote rol in gespeeld."

So far, so good, tot de relatie met collega-voorzitter Bart Verhaeghe ter sprake komt. "Ik wou dat de band met voorzitter Bart Verhaeghe beter was, maar je kan niet met iedereen even goed opschieten."

Apart in zijn eigen ruimte

"Hoe dat dan gaat als we voor een match samenzitten met het bestuur? Dat gebeurt niet, want Verhaeghe is er niet bij. Hij zit dan apart in zijn eigen ruimte en dat bevordert de relatie niet", besluit Goemaere.

Poll: Moeten voorzitters samenzitten tijdens een match?

TAGS  I  Club Brugge  I  Cercle Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024