Rik Verheye na zware beschuldigingen Club Brugge: "Complete onzin"

Rik Verheye na zware beschuldigingen Club Brugge:
Woensdag 14 april 2021 - 15:00   I   door Redactie

Eén van de grootste supporters van Club Brugge? Dat moet wel Rik Verheye zijn. En de acteur blijft achter zijn club staan, no matter what. Ook als er zware beschuldigingen geuit worden.

In HUMO verdedigt Verheyen het plan van Club Brugge om op de beurs te gaan. "De beschuldiging dat het management z’n portemonnee wilde laten vullen door de supporters, is complete onzin. Wie dat beweert, heeft niet gezien wat er de afgelopen tien jaar gebeurd is", aldus Verheye.

"Bart Verhaeghe is niet even komen binnenwippen om aan de spenen van de uier te trekken en weer te vertrekken. Samen met Vincent Mannaert heeft hij een langetermijnproject op de sporen gezet."

"Ze zijn nu al meer dan tien jaar voor die club aan het zorgen, hè, en kijk waar het ons gebracht heeft: we zijn gloriemomenten aan het verzamelen. Dat Verhaeghe nu wat return voor zichzelf ambieert, lijkt me niet meer dan logisch. Dat is wat ondernemers doen: op een bepaald moment cashen ze, zodat ze weer wat ruimte hebben voor iets nieuws."

Moddervet betaald

"En ook", besluit Verheye. "We aanvaarden dat voetballers vet – móddervet – betaald worden, terwijl ze eigenlijk geen wezenlijk risi­co nemen. Dan vind ik het niet meer dan logisch dat een ondernemer die een groot risi­co neemt, zichzelf beloont wan­neer dat tot een heerlijk succes leidt.»

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024