Ongezien: Eleven Sports kan klachten voetbalfans over laatste speeldag niet aan

Ongezien: Eleven Sports kan klachten voetbalfans over laatste speeldag niet aan
Woensdag 14 april 2021 - 16:00   I   door Redactie

Sinds het bekendmaakte dat het zondag op de laatste speeldag van de reguliere competitie niét alle matchen live aanbod, stond Eleven Sports onder grote druk. En de rechtenhouder is nu geplooid.

Komend weekend staat de laatste speeldag van de reguliere competitie op de agenda. Twee wedstrijden gaan door op zaterdag, de overige zeven worden zondag op hetzelfde tijdstip gespeeld.

Dat niet alle wedstrijden, met name Zulte Waregem-AA Gent en KV Kortrijk-KV Mechelen, te volgen waren op Play Sports, leidde tot een ware rel op sociale media. Heel wat fans pikten het niet dat ze hun favoriete club niet konden volgen.

Rechtenhouder Eleven Sports had de boter gegeten, maar plooit nu onder de enorme druk. De oplossing is dat alle matchen gratis te bekijken via de website of app van Eleven Sports. Om maar te zeggen dat de sociale media dus wel een machtig instrument blijkt te zijn.

Televisie beperkt

Op televisie blijft het nog steeds beperkt. Eleven Sport zendt op haar eigen kanalen een multilive, STVV-Anderlecht en Standard-Beerschot uit. Telenet-abonnees moeten het dus nog altijd zonder Zulte Waregem-AA Gent en KV Kortrijk-KV Mechelen doen, bij Proximus is wel alles te volgen.

Poll: Is het voldoende dat alle wedstrijden via de website en app van Eleven Sports te volgen zijn?

TAGS  I  STVV  I  Anderlecht  I  Standard  I  Beerschot  I  Zulte Waregem  I  AA Gent  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024