Pro League pakt groots uit met datums play-off 1 en play-off 2

Pro League pakt groots uit met datums play-off 1 en play-off 2
Woensdag 14 april 2021 - 20:30   I   door Redactie

Het is iets waar alle voetbalsupporters elk seizoen opnieuw reikhalzend naar uitkijken, de bekendmaking van de datums voor zowel play-off 1 als play-off 2. Komende maandag is het zover.

Komend weekend wordt de laatste speeldag van de reguliere competitie in de Jupiler Pro League afgewerkt. Dan zullen we weten welke vier ploegen in play-off 1 zullen strijden voor de titel en welke vier ploegen nog naar een Europees ticket kunnen dingen in play-off 2.

Daarnaast zijn er ook nog Moeskroen en Waasland-Beveren die zullen weten wie van hen rechtstreeks zal degraderen en wie er de barragewedstrijden mag spelen. Die matchen worden een strijd met Seraing, de nummer twee uit B1.

De Pro League maakte alvast bekend dat die wedstrijden afgewerkt worden op 1 en 8 mei. 1 mei is ook de datum waarop de play-offs van start zullen gaan. De andere speeldatums zullen bekend gemaakt worden via een live kalendervoorstelling te volgen op de digitale kanalen. De fans tellen alvast af.

Poll: Pas jij je agenda aan in functie van de matchen van je favoriete ploeg?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  Zulte Waregem

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024