Geschokte Courtois met stenen bekogeld door Liverpool-supporters (VIDEO)

Geschokte Courtois met stenen bekogeld door Liverpool-supporters (VIDEO)
Woensdag 14 april 2021 - 21:00   I   door Redactie

Woensdagavond maken er met Liverpool en Manchester City nog twee Engelse ploegen kans om naast Chelsea een stek in de halve finales van de Champions League te bemachtigen.

En ondanks de 3-1-nederlaag in Madrid geloven de Liverpool-supporters nog helemaal in de kwalificatie van de ploeg van hun hart. En dat wilden ze de tegenstander ook tonen. Toen de bezoekersbussen langs Anfield Road naar het stadion reden, stonden de Engelsen hen in dichte rijen op te wachten.

En daarbij werd niet alleen gezongen en met Bengaals vuur gezwaaid, enkelen vonden het ook nog nodig de bussen met stenen te bekogelen. Daarbij sneuvelde minstens één ruit. Naar verluidt waren de spelers van Real Madrid, waaronder ook Thibaut Courtois behoorlijk onder de indruk.

Afwachten of dat straks ook enig effect zal hebben op hun prestaties op het veld. Het voordeel voor de Spanjaarden is alleszins dat ze in een leeg stadion zullen aantreden. Het indrukwekkende Anfield zal dus geen extra factor zijn om Liverpool alsnog een stunt te laten realiseren.

TAGS  I  Liverpool  I  Real Madrid  I  Rode Duivels

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024