'Club Brugge heeft plannen klaar en gaat deze 4 transfers afronden'

'Club Brugge heeft plannen klaar en gaat deze 4 transfers afronden'
Donderdag 15 april 2021 - 07:30   I   door Redactie

Het worden straks opnieuw erg drukke maanden voor Vincent Mannaert en zijn team. De CEO van Club Brugge zal alvast weten wat te doen. Eerst en vooral moet Mannaert enkele spelers zien te verkopen.

Het Nieuwsblad meldt dat Club Brugge van plan is om vier uitgeleende spelers definitief van de hand te doen. Het gaat om Loïs Openda (Vitesse), Emmanuel Dennis (FC Köln), Kaveh Rezaei (Charleroi) en Michael Krmencik (PAOK). De vier aanvallers zullen volgens de krant niet meer in actie komen in het shirt van blauw-zwart.

Interesse in Openda groeit

Vitesse is tevreden over Openda en wil de jonge spits graag langer houden. Club wil meewerken aan een deal, maar heeft volgens Het Nieuwsblad nog andere ijzers in het vuur. Enkele buitenlandse ploegen hebben hun interesse in Openda kenbaar gemaakt, zo blijkt.

Verder is Club Brugge van plan om ook Dennis te verpatsen. De Nigeriaan heeft het moeilijk bij FC Köln, maar zou nu aan het onderhandelen zijn over een transfer naar Atalanta. PAOK wil Krmencik dan weer definitief overnemen, terwijl de toekomst van Rezaei niet in het Jan Breydelstadion ligt.

Poll: Welke van deze vier spelers zou volgens jou nog het meest kunnen bijbrengen bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  PAOK  I  FC Köln  I  Charleroi  I  Vitesse

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024