‘De Bruyne krijgt zijn zin, Man City biedt 150 miljoen voor 2 Rode Duivels’

‘De Bruyne krijgt zijn zin, Man City biedt 150 miljoen voor 2 Rode Duivels’
Donderdag 15 april 2021 - 12:30   I   door Redactie

Kevin De Bruyne (29) besliste onlangs om zijn toekomst aan Manchester City te verbinden. Een weloverwogen keuze van de Drongenaar, zo blijkt nu. De Bruyne kreeg immers de garantie van het bestuur dat de huidige ploeg flink versterkt zal worden.

Britse bronnen rond Manchester City weten dat de bazen van de club van plan zijn om grondige renovatiewerken uit te voeren. Niet aan het stadion, wel aan de spelerskern van Pep Guardiola. Stilstaan is achteruitgaan, zo oordelen de bazen van de ambitieuze club. En dus zullen er nieuwe topspelers gehaald worden.

Man City wil ver gaan

Om de huidige ploeg te versterken - en tegelijkertijd te verjongen - denkt Man City ook aan twee Rode Duivels. Zo zouden The Cityzens Romelu Lukaku (27) én Youri Tielemans (23) naar het Etihad Stadium willen lokken. Guardiola is wild van beide spelers en Manchester City wil ook ver gaan om hen aan de haak te slaan.

Het wil in totaal 150 miljoen euro vrijmaken om Lukaku en Tielemans los te weken bij respectievelijk Inter en Leicester City. Op Lukaku wil Man City een bod van 90 miljoen euro uitbrengen, voor Tielemans heeft het zo'n 60 miljoen veil. Afwachten of dat voldoende is om Inter en Leicester over de streep te trekken.

Poll: Wie van de twee heeft Manchester City volgens jou zéker nodig?

TAGS  I  Manchester City  I  Rode Duivels  I  KRC Genk  I  Inter  I  Leicester City  I  Anderlecht

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024