Preud’homme heeft Antwerp op de hoogte gebracht van zijn beslissing

Preud’homme heeft Antwerp op de hoogte gebracht van zijn beslissing
Donderdag 15 april 2021 - 16:00   I   door Redactie

Michel Preud'homme werd aan het begin van deze maand aan een opmerkelijke terugkeer als trainer gelinkt. Eerst was MPH in beeld bij de nationale ploeg van Congo, vervolgens waren er geruchten omtrent een overstap naar Antwerp.

Het ziet er echter niet naar uit dat de inmiddels 62-jarige Preud'homme een comeback gaat maken als trainer. Nadat hij eerst al vriendelijk bedankte voor een job als bondscoach van Congo, stuurde de Luikenaar ook Antwerp wandelen.

Preud'homme heeft aan het Antwerp-bestuur laten weten dat hij past voor een avontuur op de Bosuil. De ex-trainer van onder meer Standard, AA Gent, FC Twente en Club Brugge heeft geen zin om terug te keren uit zijn pensioen.

"Neen, bedankt"

Preud'homme heeft het prima naar zijn zin en geniet van het leven. De dagelijkse stress waarmee een T1 moet afrekenen en het constant in de kijker lopen in België? "Neen, bedankt", denkt Preud'homme ongetwijfeld.

Het was Luciano D'Onofrio die zijn goede vriend Preud'homme komende zomer graag naar Antwerp wilde halen als vervanger van Frank Vercauteren. Het feit dat D'Onofrio's toekomst op de Bosuil onzeker is, deed Preud'homme nog meer twijfelen aan een eventuele overstap.

Het zal er, behoudens onverwachte ontwikkelingen, niet meer van komen. Preud'homme blijft voorlopig gewoon op post bij Standard, waar hij als vice-voorzitter een belangrijke rol achter de schermen kan bekleden. En dat vindt hij perfect.

Poll: Zou jij Preud'homme graag zien terugkeren als trainer?

TAGS  I  Standard  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  Congo  I  AA Gent

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024