Strijd barst los: ‘Club Brugge vangt recordbedrag voor Charles De Ketelaere’

Strijd barst los: ‘Club Brugge vangt recordbedrag voor Charles De Ketelaere’
Donderdag 15 april 2021 - 18:00   I   door Redactie

Charles De Ketelaere (20) heeft zich in het afgelopen jaar stormachtig weten te ontwikkelen. Sinds zijn debuut in de hoofdmacht van Club Brugge heeft De Ketelaere grote sprongen gemaakt. Hij werd al opgeroepen voor de nationale ploeg en wordt steeds vaker in verband gebracht met een grote transfer.

De Ketelaere werd allereerst aan een overstap naar Atalanta gelinkt. De Italiaanse formatie kwam het goudhaantje van Club Brugge een klein jaar geleden al op het spoor. Recenter was er ook sprake van AC Milan. Bij De Rossoneri zou CDK eveneens bovenaan op het verlanglijstje staan.

Het nieuws over de interesse van AC Milan bereikte al gauw het Atalanta-kamp. Daar willen ze niet achter het net vissen en daarom schakelen ze nu een versnelling hoger in hun jacht op De Ketelaere. Volgens bronnen rond de blauw-zwarte club uit Bergamo is het Atalanta menens om De Ketelaere in de zomer los te weken bij Club Brugge.

(Lees verder onder de afbeelding)

Meer dan 25 miljoen?

Het is dan ook duidelijk: de strijd om De Ketelaere is ondertussen echt wel losgebarsten. Daar verandert zelfs het feit dat de youngster de laatste weken niet zijn allerbeste niveau haalt niets aan. Atalanta wil De Ketelaere en is ook bereid om te flink dokken.

In Italië doen er geruchten de ronde over een transfersom van 25 miljoen euro. En dat bedrag kan zelfs nog worden overschreden, zo melden enkele bronnen. Die bronnen benadrukken dat Club een recordsom - meer dan de 25 miljoen voor Wesley Moraes - zal vangen voor zijn jeugdproduct.

Club wil liever niet verkopen

De houding van Club Brugge is desondanks nog niet veranderd. Het wil De Ketelaere liefst nog even in de eigen rangen houden en deze zomer nog niet verkopen. Enkel tegen een duizelingwekkend bedrag zullen Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert misschien ‘ja’ zeggen.

Poll: Vind jij dat Club Brugge De Ketelaere deze zomer moet verkopen als het meer dan 25 miljoen euro kan krijgen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Atalanta  I  AC Milan  I  Rode Duivels

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024