Timmy Simons gaat wellicht als hoofdtrainer aan de slag in Jupiler Pro League

Timmy Simons gaat wellicht als hoofdtrainer aan de slag in Jupiler Pro League
Donderdag 15 april 2021 - 21:00   I   door Redactie

Timmy Simons (44) trok vorige zomer de deur in het Jan Breydelstadion achter zich dicht. Simons verliet Club Brugge, om zijn geluk te gaan beproeven bij Zulte Waregem. Daar werkt hij tegenwoordig als assistent-trainer van Francky Dury.

In MIDMID Podcast laat Simons er echter geen twijfel over bestaan dat hij op termijn hoofdtrainer in de Jupiler Pro League wil worden. “Ik heb de keuze gemaakt om van een job bij de U16 (van Club Brugge, nvdr.) opnieuw aanspraak te maken op een rol binnen een A-kern”, steekt Simons van wal bij MIDMID.

Perfecte invulling

“Bij Zulte Waregem heb ik daar de perfecte invulling voor gevonden. Ik kan samenwerken met Francky Dury. Een doorwinterde coach. Iemand met tonnen ervaring, en dat dan ook nog eens bij dezelfde, stabiele club. Ook dat is een belangrijk gegeven”, voegt Simons er nog aan toe.

Waarna de ex-speler van Club Brugge duidelijk maakt dat hij de ambitie heeft om over enkele jaren als T1 van Zulte Waregem aan de slag te gaan. “Ik hoop dat Francky nog x aantal jaren doorgaat. Maar als dat niet zo is en hij zegt over twee, drie jaar ‘Ik heb er genoeg van’, dan zal dat wel het juiste moment zijn om de stap naar het hoofdtrainerschap te zetten.”

Poll: Denk jij dat Timmy Simons een goede hoofdcoach zou zijn?

TAGS  I  Club Brugge  I  Zulte Waregem  I  Rode Duivels

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024