Succescoach Alexander Blessin op weg naar deze Belgische topploeg

Succescoach Alexander Blessin op weg naar deze Belgische topploeg
Vrijdag 16 april 2021 - 08:30   I   door Redactie

Alexander Blessin (47) heeft dit seizoen indruk gemaakt in de Jupiler Pro League. Zijn KV Oostende is zonder twijfel de revelatie van het seizoen. Het legt Blessin zelf geen windeieren, dat is nu al zeker.

De Duitse oefenmeester werd recent al aan het Engelse Sheffield United gelinkt. Daar blijft het niet bij, want Blessin zou zijn carrière ook kunnen vervolgen bij een Belgische topploeg. Zo lijkt de succescoach van KV Oostende nu op weg naar... Antwerp.

Het Nieuwsblad meldt dat Blessin reeds aan een overstap naar The Great Old werd gelinkt. Enkele goed geïnformeerde bronnen bevestigen dat nieuws overigens. Blessin is nadrukkelijk in beeld op de Bosuil, waar men rekening houdt met een vertrek van Frank Vercauteren.

Gheysens gecharmeerd

Blessin is een moderne coach en dat spreekt de Antwerp-top wel aan. Eigenaar Paul Gheysens heeft nog steeds liever een grote naam, maar is wel te vinden voor de komst van Blessin. Onderhandelingen zijn nog niet aan de gang, want Blessin wil zich nu nog focussen op KVO.

Toch heeft het er ondertussen al alle schijn van dat Blessin straks zal vertrekken aan 't Zeetje. De gewezen jeugdtrainer van RB Leipzig kan haast niet beter doen met Oostende en dat lijkt hij zelf ook te beseffen. Bovendien moet een coach ook gewoon het ijzer smeden wanneer het heet is. Dat is nu eenmaal eigen aan de voetbalwereld van vandaag.

Poll: Zou Blessin de juiste trainer zijn voor Antwerp?

TAGS  I  KV Oostende  I  Antwerp  I  KRC Genk  I  Standard  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Sheffield United

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024