Fans hopen dat Club Brugge toeslaat en stunt met komst van deze Rode Duivel

Fans hopen dat Club Brugge toeslaat en stunt met komst van deze Rode Duivel
Vrijdag 16 april 2021 - 11:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge maken ze zich stilaan op voor de zomerse transferperiode. Het is nu al duidelijk dat de Belgische landskampioen voor een drukke mercato staat. Aan Vincent Mannaert en co om alles goed te managen.

In de voorbije dagen en weken werden al tal van spelers in verband gebracht met een overstap naar Club Brugge. Sommigen onder hen zijn zelfs niet de minsten. Zo werd ook Toby Alderweireld (32) opnieuw aan een overstap naar het Jan Breydelstadion gelinkt.

De Rode Duivel beleeft een lastig seizoen bij Tottenham, waar José Mourinho hem lang niet altijd gebruikt als basisspeler. Hoewel Alderweireld de kat uit de boom kijkt en (nog) niet staat te springen voor een overstap naar België, droomt de Club-aanhang steeds vaker en levendiger van zijn komst.

Mega Toby erg geliefd bij Club

Uit een poll op onze website blijkt dat liefst 57% gelooft dat Club Brugge bij machte is om Alderweireld over te nemen van Tottenham. Uit een andere poll blijkt dan weer dat Mega Toby ook gewoon erg geliefd is bij blauw-zwart. Meer dan bij andere teams uit de Jupiler Pro League.

Uit de bewuste poll blijkt dat 60% hoopt dat Alderweireld naar Club Brugge trekt. Ter vergelijking: Antwerp volgt op plaats twee en moet het stellen met amper 18% van de stemmen. Anderlecht vervolledigt de top 3 met 11%.

KRC Genk (4%) en AA Gent (2%) hinken hopeloos achterop in die poll. Het antwoord 'Een andere Belgische ploeg' kreeg 5% van de stemmen. Nu nog afwachten of het Club ook écht lukt om Alderweireld aan te trekken.

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Tottenham  I  Rode Duivels  I  KRC Genk  I  AA Gent  I  Anderlecht

maandag 16 mei 2022

zondag 15 mei 2022

zaterdag 14 mei 2022

vrijdag 13 mei 2022