Kompany gelooft niet wat hij hoort: "Moet ik daar echt op antwoorden?!"

Kompany gelooft niet wat hij hoort:
Vrijdag 16 april 2021 - 12:30   I   door Redactie

RSC Anderlecht heeft de voorbije weken flink wat indruk gemaakt. Vincent Kompany en de zijnen wonnen niet alleen overtuigend van Antwerp, maar wisten ook leider Club Brugge opzij te zetten. De buitenwereld keek vol verbazing toe.

Hoewel Anderlecht komend weekend nog vol aan de bak moet om zich te verzekeren van een plaats in play-off 1, twijfelt haast niemand dat paars-wit het varkentje gaat wassen. Op zijn persconferentie in aanloop naar de match tegen STVV kreeg Kompany zelfs een vraag over... de titelkansen van RSCA.

"Moet ik daar nu echt op antwoorden?!", reageerde een stomverbaasde Kompany. Waarna hij de vraag weglachte. "We focussen nu enkel en alleen op de wedstrijd tegen STVV", benadrukte de coach van paars-wit.

"Die drie sterren op ons logo zijn er niet gekomen dankzij een toffe designer"

"Succes is cruciaal voor RSCA”, tekende Het Laatste Nieuws dan weer op uit de mond van Kompany. “Die drie sterren op ons logo zijn er niet gekomen dankzij een toffe designer, wel door veel te winnen. Met die verwachting leven we hier nog steeds."

"Ik weet ook: dat zeggen is één ding, het doen is nog iets anders. Maar we volgen een vrij logisch pad. Ik ken de club sinds mijn zesde en ik doe wat volgens mij belangrijk is voor Anderlecht", besloot Vince the Prince.

Poll: Op welke plaats zie jij Anderlecht dit seizoen eindigen?

TAGS  I  STVV  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Antwerp

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024