Antwerp gaat zwaar uithalen op transfermarkt, Club Brugge schrikt

Antwerp gaat zwaar uithalen op transfermarkt, Club Brugge schrikt
Vrijdag 16 april 2021 - 17:00   I   door Redactie

Royal Antwerp FC dacht aan het begin van dit seizoen dat het met Club Brugge zou gaan wedijveren voor de landstitel. Vlak voor de start van de play-offs is het echter duidelijk dat 'The Great Old' nog een groot gat moet dichtfietsen met blauw-zwart.

Het is daarom dat Antwerp van plan is om in de zomer fors te investeren in nieuw spelersmateriaal. Paul Gheysens zal de geldkraan nog eens opendraaien. Er zal geen gebrek zijn aan financiële middelen. Het moet Antwerp in staat stellen om de sterkste kern in jaren samen te stellen.

The Great Old zal niet op een euro meer of minder kijken en stevig uithalen op de transfermarkt. Het is de bedoeling om Club Brugge het vuur aan de schenen te leggen. Want één ding is duidelijk: Gheysens zal niet rusten vooraleer hij de vijand uit Brugge heeft bijgebeend.

De aanval op Club Brugge is dus ingezet. Op Jan Breydel zullen ze ongetwijfeld grote ogen trekken als ze de Antwerpse plannen vernemen. Dé hamvraag is wel wie straks de transfers van Antwerp zal regelen. Sportief directeur Luciano D'Onofrio zou voor een vertrek op de Bosuil staan. Hij moet dus eerst en vooral wel vervangen worden.

Gheysens is razend ambitieus

Dat Gheysens aan iemand als Louis van Gaal denkt om D'Onofrio op te volgen, onderstreept nog maar eens dat de Antwerp-eigenaar razend ambitieus is. Gheysens zou graag een grote naam strikken als opvolger van D'Onofrio. Iemand met een uitgebreid netwerk, die vervolgens grote transfers kan realiseren.

Antwerp wil zich overigens in iédere linie versterken. De oudste club van het land wil zowel de defensie, het middenveld als de aanval van een stevige kwaliteitsinjectie voorzien. Er moet en zal over enkele maanden een sterkere ploeg op de mat staan. Een ploeg die vol voor de landstitel kan gaan.

Poll: Denk jij dat Antwerp volgend seizoen een sterkere ploeg dan Club Brugge zal hebben?

TAGS  I  Antwerp  I  Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024