‘Barcelona laat Lionel Messi gaan, schokkende transfer in de maak’

‘Barcelona laat Lionel Messi gaan, schokkende transfer in de maak’
Zaterdag 17 april 2021 - 12:30   I   door Redactie

Lionel Messi (33) staat voor een transfervrij vertrek bij FC Barcelona. De Argentijn is na afloop van het huidige seizoen einde contract in Camp Nou en zou er finaal toch niet bijtekenen.

In Spanje klinkt het dat Messi nog steeds wacht op een serieus voorstel van Barcelona. De zesvoudige winnaar van de Gouden Bal zou het wachten beu zijn en daarom de vlucht vooruit kiezen. In de zomer wil Messi zijn huidige werkgever verlaten en Barça zou hem ook laten gaan. Dat melden diverse bronnen.

Manchester City en Inter maakten in de voorbije maanden jacht op Messi. Beide ploegen ondernamen enkele pogingen om de aanvaller binnen te hengelen. Tevergeefs, zo blijkt nu. Messi zou immers kiezen voor een overstap naar... Paris Saint-Germain.

Neymar

De Vlo sprak reeds met de bazen van PSG en is gecharmeerd door de plannen van de Parijse topclub. Zowel op sportief als financieel vlak kan het voorstel van PSG de 33-jarige Messi erg bekoren. Dat Messi in Parijs herenigd kan worden met zijn maatje Neymar, zou de doorslag geven.

Poll: Vind jij PSG de juiste club voor Lionel Messi?

TAGS  I  Barcelona  I  PSG

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024