‘Bom ontploft bij Juventus, Cristiano Ronaldo vertrekt en maakt megatransfer’

‘Bom ontploft bij Juventus, Cristiano Ronaldo vertrekt en maakt megatransfer’
Zaterdag 17 april 2021 - 17:00   I   door Redactie

De druppel die de emmer deed overlopen. Voor Cristiano Ronaldo (36) is de maat vol. De Portugese vedette wil en zal in het tussenseizoen vertrekken bij Juventus. Na een aanvaring met het bestuur van zijn huidige club ziet Ronaldo het niet zitten om te blijven.

Ronaldo en Juventus moesten zich dit seizoen neerleggen bij de suprematie van Inter. Romelu Lukaku en co stevenen af op de landstitel en dat steekt bij Ronaldo. Binnenskamers is CR7 lang niet de meest vrolijke der Juve-spelers.

Iets waar de clubleiding de Portugees onlangs ook heeft op aangesproken. De bazen van Juventus hebben aan Ronaldo gevraagd om zijn houding te veranderen. Iets wat dan weer in het verkeerde keelgat is gesprongen bij de trotse aanvaller. Hij reageerde kwaad.

Het leidde er volgens Spaanse media zelfs toe dat Ronaldo de knoop omtrent zijn toekomst heeft doorgehakt. Hij wil straks koste wat het kost vertrekken uit Turijn. Op zijn 36ste wil Ronaldo nog een laatste knaltransfer maken. In de hoop om de Champions League nog eens te winnen.

Terug naar Real?

Verschillende ploegen liggen nu al op de loer. Real Madrid, Manchester United en PSG zouden van de problemen tussen Juventus en CR7 gebruik willen maken om de aanvaller los te weken. Juve wil gerust meewerken aan een vertrek. Het riante loon van Ronaldo weegt namelijk zwaar op de begroting van de club.

Poll: Voor welke ploeg moet Ronaldo volgens jou kiezen?

TAGS  I  Juventus  I  Manchester United  I  Real Madrid  I  PSG

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024