Dimitri De Condé onthult vlak voor play-off 1: "Contact met Club Brugge"

Dimitri De Condé onthult vlak voor play-off 1:
Zondag 18 april 2021 - 09:00   I   door Redactie

Club Brugge is de constante, Antwerp is de nieuwkomer, AA Gent, Standard en Anderlecht zijn weggezakt. Maar dan heb je ook nog altijd KRC Genk, steeds meer een stabiele topclub.

Die zelfs meer winst maakt dan Club Brugge en dat wil toch al iets zeggen. Met dank aan de vele lucratieve transfers die de Limburgers de voorbije jaren deden. En dat is dan weer te danken aan sportief directeur Dimitri De Condé.

Geen wonder dat de er vorige seizoenen dan ook serieuze belangstelling was van andere Belgische topclubs. Eerder werd De Condé al gelinkt aan Antwerp en er was ook een gerucht over Anderlecht

"Het klopt niet dat ik een voorstel gekregen heb van Anderlecht", aldus Genkse TD tegenover RTBF. "Maar er zijn wel andere Belgische topclubs die me gecontacteerd hebben." Bronnen bevestigen dat Club Brugge daar zeker bij was.

"Dat zal ik nooit vergeten"

"Maar ik heb altijd neen gezegd. Omdat ik me hier goed voel in Genk", wimpelt De Condé de interesse af. "En ik zal de club ook altijd dankbaar blijven voor de kans die ze mij hier zes jaar geleden hebben gegeven. Dat was niet evident en dat zal ik nooit vergeten."

Poll: Zou De Condé een meerwaarde zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Standard

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024