Johan Boskamp laat zich verrassend uit over Anderlecht: "Je voetbalt op dat klote..."

Johan Boskamp laat zich verrassend uit over Anderlecht:
Zondag 18 april 2021 - 13:00   I   door Redactie

Moet er nog spanning zijn? Alle ogen zijn zondagavond op het kunstgrasveld van STVV gericht. Waar Anderlecht zich moet staande houden om in play-off 1 te raken. Twee Nederlandse ogen zullen extra aandacht hebben.

"Zie je wel dat Anderlecht play-off 1 gaat halen! Nooit aan mij twijfelen." Johan Boskamp is in zijn column in Het Belang van Limburg duidelijk in zijn element met de recente prestaties van zijn ex-ploeg. 

"Een puntje op Stayen is voldoende, maar ze zullen het toch niet makkelijk krijgen tegen STVV.", aldus de Nederlander. "Ten eerste, je voetbalt op dat klote kunstgrasveld. Ten tweede, STVV speelde vorige week in de derby als een drolletje."

En dan weet de ex-Anderlecht-trainer als geen ander hoe zijn vertrouweling Peter Maes zal reageren. "Peter heeft zijn spelers deze week op scherp gezet. Ze zullen gebrand zijn om het tegen Anderlecht goed te doen."

Te gemakzuchtig

"Het elftal van Vincent Kompany zal aan de bak moeten, maar ik zie ze het wel halen", besluit Boskamp. "KV Oostende heeft het eerder thuis tegen Waasland-Beveren laten liggen. Het was toen te gemakzuchtig. Je ziet vaak dat seizoensrevelaties het op het laatste laten afweten, omdat ze het niet gewoon zijn om met druk om te gaan."

Poll: Zal het kunstgrasveld zijn invloed hebben op de prestatie van Anderlecht?

TAGS  I  STVV  I  Anderlecht  I  KV Oostende  I  Cercle Brugge  I  Waasland-Beveren

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024

maandag 10 juni 2024