Benito Raman in shock: Schalke-spelers op de vlucht voor gewelddadige fans (VIDEO)

Benito Raman in shock: Schalke-spelers op de vlucht voor gewelddadige fans (VIDEO)
Woensdag 21 april 2021 - 11:00   I   door Redactie

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar sinds dinsdagavond is het ook officieel: Schalke 04 degradeert uit de Bundesliga. En dat hebben de spelers geweten.

Na de 1-0-nederlaag bij het Arminia Bielefeld van Anderlecht-huurling Michel Vlap, stonden de fanatieke supporters van Schalke 04 de spelers bij hun terugkeer immers op te wachten aan de eigen Veltins-Arena in Gelsenkirchen.

Daar liepen de gemoederen met vooral de harde kern hoog op. Op sociale media gaan beelden rond van Schalke-spelers die letterlijk moeten vluchten voor een woedende menigte. Volgens BILD ging het om een 'gewelddadige aanval' op de spelers.

Benito Raman, die dit seizoen uitkomt voor Schalke 04 moest niet rennen voor zijn leven, want hij zat niet in de wedstrijdkern. Maar met hem is de hele club in shock na de gebeurtenissen van dinsdagavond.

Onaanvaardbaar

Schalke pakte uit met een stevig statement en stelt dat er grenzen overschreden zijn die niet goed te praten zijn. "Ondanks alle begrijpelijke frustratie en begrijpelijke woede over de degradatie zal de club nooit accepteren dat de fysieke integriteit van zijn spelers en medewerkers in het gedrang komt."

"Dit is wel gebeurd. De club veroordeelt dit gedrag ten zeerste en voelt zich uiteraard verantwoordelijk voor de veiligheid van zijn mensen." Er wordt nu een onderzoek ingesteld.

Poll: Is hier een grens overschreden volgens jou?

TAGS  I  Arminia Bielefeld  I  Schalke 04

zaterdag 9 december 2023

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023

woensdag 6 december 2023