Pijnlijk voor Club Brugge: 'Rode Duivel weigert transfer naar Jan Breydel'

Pijnlijk voor Club Brugge: 'Rode Duivel weigert transfer naar Jan Breydel'
Vrijdag 23 april 2021 - 09:30   I   door Redactie

Club Brugge mikt iedere transferperiode een beetje hoger. Tijdens de voorbije mercato's slaagde blauw-zwart bijvoorbeeld al in om spelers als Simon Mignolet en Noa Lang naar het Jan Breydelstadion te lokken. The sky is echter toch niet the limit, zo blijkt nu.

Bij Club Brugge droomde men al stiekem van de komst van Toby Alderweireld (32), maar de blauw-zwarte top kwam bedrogen uit. Alderweireld zat dit seizoen vaker dan hem lief is op de bank bij Tottenham en gaf in interviews ook al aan dat hij niet te lang meer in het buitenland wilde voetballen.

Alderweireldt zegt 'neen'

Iets wat als muziek in de oren klonk van Bart Verhaeghe en co. Als autoritair leider in de Jupiler Pro League dacht Club Brugge kans te maken bij Alderweireld. Iets wat uitdraaide op een sisser. Alderweireld liet via tussenpersonen verstaan dat hij momenteel niet open staat voor een verhuis naar België. Dat melden Engelse bronnen.

Zeker na het ontslag van José Mourinho wil de Rode Duivel nog eens vol zijn kans gaan bij Tottenham. Onze landgenoot is ervan overtuigd dat hij nog steeds goed genoeg is om basisspeler te zijn bij The Spurs. Pas als blijkt dat hij niet meer meekan, wil Mega Toby een stap terug zetten.

Het staat in de sterren geschreven dat Alderweireld nog voor hij het bekeken houdt als speler, dichter bij huis zal gaan voetballen. De verdediger mist Antwerpen en wil dat zijn kinderen in België naar school kunnen gaan. Wie weet kan Club binnenkort een nieuwe poging wagen. Al liggen ook PSV en Antwerp op de loer.

Poll: Denk jij dat Alderweireld op termijn toch bij Club Brugge zal tekenen?

TAGS  I  Tottenham  I  Rode Duivels  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  PSV

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022

maandag 5 december 2022

zondag 4 december 2022