Clement grijpt keihard in en gooit deze 4 spelers eruit bij Club Brugge

Clement grijpt keihard in en gooit deze 4 spelers eruit bij Club Brugge
Vrijdag 23 april 2021 - 15:00   I   door Redactie

De kern van Club Brugge wordt ieder jaar sterker en na ieder seizoen zijn er vertrekkers. Club legt de lat hoog en ook deze zomer zullen er enkele spelers sneuvelen.

Philippe Clement heeft al een evaluatie van zijn groep gemaakt. De trainer van Club Brugge weet al precies met wie hij volgend seizoen wel en niet verder wil. Voor Ethan Horvath, Emmanuel Dennis, Tahith Chong en David Okereke is er geen plaats meer in de kern van blauw-zwart.

Het viertal zal straks andere oorden moeten opzoeken. In het geval van Horvath is dat geen verrassing. De Amerikaan is einde contract en wil na twee seizoenen bankzitten uit de schaduw van Simon Mignolet treden. Horvath zal straks dan ook gratis vertrekken.

(Lees verder onder de afbeelding)

Okereke & Dennis weg

Dat Okereke mag uitkijken naar een nieuwe werkgever, is eveneens geen verrassing. De Nigeriaan kon zich ondanks een goede start nooit ofte nimmer doorzetten bij Club Brugge. Niet in de spits en niet op de flanken. Club en Okereke zoeken naar een oplossing.

Ook die andere Nigeriaan, Emmanuel Dennis, vliegt eruit. Op Jan Breydel rekent men niet meer op het enfant terrible. Bij FC Köln kon Dennis zich dan wel niet in de kijker spelen, toch hoopt Club Brugge de aanvaller straks nog voor de nodige miljoenen te verkopen.

Geloof in Chong is weg

Tot slot zal ook Chong alweer vertrekken bij Club Brugge. De Manchester United-huurling kon nog niet imponeren en lijkt het al verkorven te hebben. Tenzij de Nederlander nog fenomenale play-offs speelt, zal Club geen moeite doen om hem langer te huren of te kopen.

Poll: Denk jij dat Club Brugge volgend seizoen een sterkere kern zal hebben?

TAGS  I  Club Brugge  I  Manchester United

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024