'Romelu Lukaku vertrekt bij Inter na monsterbod van 130 miljoen euro'

'Romelu Lukaku vertrekt bij Inter na monsterbod van 130 miljoen euro'
Vrijdag 23 april 2021 - 18:00   I   door Redactie

Romelu Lukaku (27) stevent met Inter af op de Italiaanse landstitel. Terwijl 'Big Rom' zich wil focussen op het sportieve, nemen de geruchten omtrent een transfer steeds concretere vormen aan.

Spaanse media melden dat Manchester City een bod van 100 miljoen euro heeft uitgebracht op Lukaku. Bij Inter hebben ze het aanbod van de Engelsen echter onmiddellijk door de versnipperaar gejaagd. 

Inter heeft aan Manchester City laten weten dat Lukaku 120 à 130 miljoen euro kost. Als er 130 miljoen op tafel komt, kan Lukaku vertrekken. Niet eerder. Een pittig prijskaartje, maar het zou de bazen van Man City allerminst afschrikken. The Cityzens zijn van plan om een nieuw bod neer te leggen bij Inter.

Guardiola

Volgens de bewuste media is het slechts een kwestie van tijd vooraleer Inter en Manchester City tot een vergelijk komen. Pep Guardiola wil Lukaku er alleszins héél graag bij. Door het nakende vertrek van Sergio Agüero wil Guardiola absoluut een nieuwe topspits.

Poll: Zou jij Lukaku graag bij Manchester City zien spelen?

TAGS  I  Inter  I  Rode Duivels  I  Real Madrid  I  Anderlecht  I  Manchester City  I  Tottenham  I  Barcelona  I  Chelsea

vrijdag 20 mei 2022

donderdag 19 mei 2022

woensdag 18 mei 2022