Kevin De Bruyne verbaast vriend en vijand: “Dit zag niemand aankomen”

Kevin De Bruyne verbaast vriend en vijand: “Dit zag niemand aankomen”
Vrijdag 23 april 2021 - 19:00   I   door Redactie

Verrassend nieuws rond Kevin De Bruyne (29). De sterspeler van Manchester City traint sinds vrijdag opnieuw mee met de groep. En dat terwijl minder dan een week geleden nog werd gevreesd dat KDB enkele weken in de lappenmand zou liggen.

De Bruyne blesseerde zich vorige zaterdag, tijdens de verloren halve finale in de FA Cup tegen Chelsea, aan de rechtervoet en-enkel. In de uren en dagen die volgden vreesde men bij Manchester City voor een wekenlange afwezigheid, maar uiteindelijk valt de ernst van de blessure goed mee.

Vrijdag kon De Bruyne de groepstraining hervatten. Wie weet geraakt onze landgenoot dan ook fit voor de finale van de League Cup tegen Tottenham. Die vindt zondag plaats. Voor de halve finale in de Champions League tegen Paris Saint-Germain (woensdag) zal De Bruyne hoe dan ook fit zijn.

Veel sneller dan verwacht

Op die manier slaat De Bruyne - niet voor het eerst overigens - de Britse pers met verstomming. "Dit had niemand zien aankomen" en "Een veel snellere comeback dan verwacht", klinkt het onder meer over het Kanaal.

TAGS  I  Manchester City  I  Rode Duivels  I  KRC Genk  I  Tottenham

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022

donderdag 19 mei 2022