‘Noa Lang vertrekt, Club Brugge pakt uit met verrassende vervanger’

‘Noa Lang vertrekt, Club Brugge pakt uit met verrassende vervanger’
Zaterdag 24 april 2021 - 07:30   I   door Redactie

Club Brugge moet serieus rekening houden met een vertrek van Noa Lang (21). Is het niet komende zomer, dan is het over een jaar. Maar het staat in de sterren geschreven dat Lang straks naar het buitenland verkast.

Bij Club Brugge beseffen ze dat het moeilijk wordt om Lang nog lang in Brugge te houden. Achter de schermen maakt de Belgische landskampioen dan ook al werk van de opvolging.

De piepjonge Kamaldeen Sulemana moet de nogal verrassende opvolger van Lang worden. Club Brugge probeert de 19-jarige Ghanees dezer dagen los te weken bij FC Nordsjaelland. Volgens Deense media ziet Club in Sulemana de gedroomde opvolger van Lang.

Blauw-zwart gelooft dat Sulemana een uitstekende aanwinst zou zijn. Hij zou snel in de voetsporen van spelers als Krépin Diatta en Lang moeten kunnen treden. De vraagprijs van Nordsjaelland is wel niet van de poes. De Denen vragen 11,5 miljoen euro.

Club wil investeren

Toch wil Club Brugge doorzetten. Het zou bereid zijn om fors te investeren in Sulemana. Dat Lang straks nog veel meer dan 11,5 miljoen kan opbrengen, speelt uiteraard ook mee in dit verhaal. Club is kapitaalkrachtig en kan zich een dure inkomende transfer veroorloven.

TAGS  I  Club Brugge  I  FC Nordsjaelland  I  Ajax  I  voetbal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024