'José Mourinho verrast iedereen met keuze voor nieuwe club'

'José Mourinho verrast iedereen met keuze voor nieuwe club'
Zaterdag 24 april 2021 - 22:00   I   door Redactie

José Mourinho is zijn aura van prijzenpakker al een tijdje verloren. En na zijn ontslag bij Tottenham is ook zijn status van toptrainer weer wat gezakt. Toch blijft de Portugees gewild.

Hij werd al genoemd bij ex-club Real Madrid, maar voor de rest lijken Europese topclubs zich niet meer te willen verbranden aan de te vaak arrogante Mourinho. Het zijn naast de slechte resultaten immers ook zijn leugens en intriges die hem de das omdeden bij Tottenham

Maar dat kan AS Roma blijkbaar niets schelen. De Romeinse topclub zal in het tussenseizoen zo goed als zeker niet meer doorgaan met Paulo Fonseca en mikt daarom op landgenoot Mourinho. 

Portugese bronnen melden nu dat de - ondertussen al lang niet meer zo - 'Special One' geneigd zou zijn om in te gaan op die aanbieding. Omdat hij na zijn succesvolle passage bij Inter graag nog eens in de Serie A aan de slag zou gaan. 

Valencia

Toch een behoorlijk verrassing, omdat Mourinho ook genoemd werd bij Valencia, waar zijn manager Jorge Mendes goede banden heeft met de clubeigenaar. Overigens is er ook een aanbieding van Celtic Glasgow, maar dat hij daar aan de slag gaat lijkt onwaarschijnlijk.

Poll: Bij welke club zou Mourinho volgens jou het best passen?

TAGS  I  Tottenham  I  Real Madrid  I  Manchester United  I  Celtic Glasgow  I  Valencia

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023

maandag 27 november 2023

zondag 26 november 2023