Eden Hazard verrast meteen bij comeback bij Real Madrid

Eden Hazard verrast meteen bij comeback bij Real Madrid
Zaterdag 24 april 2021 - 22:50   I   door Redactie

Exact 42 dagen nadat hij nog maar eens geblesseerd uitviel, vierde Eden Hazard zaterdagavond zijn wederoptreden bij Real Madrid in de competitiematch tegen Real Betis.

Het was wel verwacht, maar toch was het voor velen toch even schrikken geblazen toen Zinédine Zidane de Rode Duivel in minuut 77 liet opdraven. Want het blijft toch altijd met twee woorden spreken in het geval van Eden Hazard.

Daarvoor is zijn blessureverleden bij Real Madrid te dramatisch. Maar het moet gezegd, tegen Real Betis maakte Hazard in de weinige minuten waarin hij zich kon tonen toch een behoorlijk frisse indruk. Ietwat verrassend omdat er toch grote twijfels waren. En de statistieken bewijzen het ook.

Niemand bij Real die meer kansen creërde dan Hazard. Het zal nu afwachten zijn of dit effectief een nieuwe start kan betekenen voor onze landgenoot bij de Koninklijke. Dinsdag volgt wellicht een nieuwe kans in de halve finale van de Champions League tegen Chelsea.

Courtois

Overigens eindigde de partij tegen Real Betis op een droge 0-0, ook regende het pijpenstelen. Opnieuw een clean sheet voor Thibaut Courtois, maar voor de rest was het tweede opeenvolgende gelijkspel voor een inspiratieloos Real Madrid terecht. Zo lijkt de titel alsmaar verder weg te glippen.

Poll: Zal Hazard deze keer wel fit kunnen blijven tot het einde van het seizoen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Real Betis  I  Rode Duivels

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023

woensdag 25 januari 2023