Iedereen is lyrisch over Kevin De Bruyne na bekerwinst tegen Tottenham

Iedereen is lyrisch over Kevin De Bruyne na bekerwinst tegen Tottenham
Zondag 25 april 2021 - 19:23   I   door Redactie

Hij zou enkele weken in de lappenmand liggen, de Champions League-halve finale tegen PSG missen en zijn seizoenseinde de mist zien ingaan, maar kijk: Kevin De Bruyne is helemaal terug.

Vrijdag kwam er verrassend nieuws rond De Bruyne. De absolute sterspeler van Manchester City trainde opnieuw mee met de groep. En dat terwijl hij zich vorige week zaterdag, tijdens de verloren halve finale in de FA Cup tegen Chelsea, aan de rechtervoet en -enkel blesseerde.

Vervolgens vreesden The Cityzens voor een wekenlange afwezigheid, maar de Rode Duivel gaf de voorbije week een ware demonstratie weg van hoe je razendsnel terugkomt na een blessure. In die mate zelfs dat hij zondag gewoon aan de aftrap stond in de finale van de League Cup tegen het Tottenham van Toby Alderweireld.

Behalve met het feit dat hij miraculeus snel herstelde, sloeg onze landgenoot behalve zijn trainer en ploegmaats ook alle supporters met verstomming. Want De Bruyne hield het maar liefst 87 minuten vol zonder te verslappen.

En dat was nog niet alles, want acht minuten voor tijd bezorgde hij ploegmaat Laporte immers de assist voor de winninggoal met een op maat gesneden vrije trap. Na het verlies in de FA Cup-finale dus revanche in de League Cup-finale.

Bekijk hieronder de beelden van zijn assist:

Poll: Zal De Bruyne woensdag tegen PSG al zijn beste niveau kunnen halen?

TAGS  I  Manchester City  I  Rode Duivels  I  Tottenham  I  Voetbal

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022

donderdag 19 mei 2022