Beelden van schreeuwende Messi na zware aanslag gaan wereld rond (VIDEO)

Beelden van schreeuwende Messi na zware aanslag gaan wereld rond (VIDEO)
Zondag 25 april 2021 - 19:00   I   door Redactie

Barcelona is opnieuw helemaal in de titelrace. Met een 1-2-zege op het veld van Villarreal behoudt het alle kansen in de strijd met Atlético en Real Madrid. Al hield iedereen wel zijn hart vast om Messi.

Want in minuut 65 ging Trigueros zwaar door op de Argentijnse sterspeler. Een tackle met gestrekte en opgeheven voet recht op de enkel van Messi. Die schreeuwde het uit van de pijn en bleef kermend liggen.

De scheidsrechter aarzelde niet en gaf de Villarreal-speler meteen rood. Daarna keken beide ploegen vol zorg naar de gevolgen voor Messi. Maar die bleken gelukkig mee te vallen. De aanvaller kon verder spelen en mee de zege van Barcelona veilig stellen.

Nog met de daver op het lijf maakten de Catalanen de negentig minuten vol. Antoine Griezmann zette eerste met een wondermooi stiftertje en vervolgens met een steal de scheve situatie na de 1-0 recht.

Atlético

Door de winst komt Barcelona op gelijke hoogte met Real Madrid op de tweede plaats en heeft het ook nog een match minder gespeeld. Atlético had voor het zondagavond op het veld van Athletic Bilbao in actie kwam twee punten voor.

TAGS  I  Barcelona  I  Real Madrid  I  Atlético  I  Villarreal

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024