Verbijsterde en woeste fans komen in opstand tegen Club Brugge: "Geldwolven"

Verbijsterde en woeste fans komen in opstand tegen Club Brugge:
Maandag 26 april 2021 - 15:00   I   door Redactie

Club Brugge surft de laatste jaren op de golven van het eigen succes. Zowel sportief als financieel. En daar genieten de supporters nu met volle teugen van. Maar er zijn grenzen.

Als de supporters het gevoel hebben dat ze bedrogen worden bijvoorbeeld. En dat is het geval met de abonnementenverkoop voor volgend seizoen die Club Brugge nu is opgestart. 

Want blauw-zwart garandeert zijn abonnees slechts vijftien matchen. Als er vijf wedstrijden of minder gespeeld worden zonder publiek is er geen compensatie voorzien. En dat is voor zowat alle fans een brug te ver.

Hun redenering is dat iedereen in deze coronatijden - en zeker de modale fan - het financieel zwaarder heeft en dat het dan allerminst het moment is om de prijzen op te trekken. Vooral omdat Club Brugge financieel goed boert.

Woedend

Op sociale media wordt er dan ook woedend gereageerd. In niet mis te verstane bewoordingen. Zo wordt het bestuur - voorzitter Bart Verhaeghe en CEO Vincent Mannaert dus - voor geldwolven uitgemaakt. Benieuwd hoe ze deze brand gaan blussen.

Poll: Kan Club Brugge het volgens jou nu maken om de prijzen op te trekken?

TAGS  I  Club Brugge  I  Voetbal

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024