Kat kerkhofs afgemaakt na uitspraak over Dries Mertens: "Wil dat niet zien gebeuren"

Kat kerkhofs afgemaakt na uitspraak over Dries Mertens:
Maandag 26 april 2021 - 20:00   I   door Redactie

Dries Mertens voetbalt, Kat Kerkhofs maakt televisie. Al valt nog af te wachten of de Leuvense een even succesvolle carrière kan maken als haar man. Kritiek blijft haar alvast niet bespaard.

In ‘Kat Zonder Grenzen’ wil Kat Kerkhofs komaf maken met alle taboes die hangen rond liefde en seks. Ook Jan Van Rompaey, mediawatcher voor Het Nieuwsblad, keek naar het programma en zijn oordeel over Kat als presentatrice is vernietigend.

"Interviewen lukt haar nog wel, maar ze kapseist in het studiogedeelte. Daar tafelt ze met een blik BV's die het voordeel hebben dat ze zelf de discussie op gang kunnen houden. Hun aanwezigheid wordt goedgemaakt doordat ze wat dieper in hun ziel laten kijken."

"Kat hoeft hen niet in de hand te houden, dat doen de regisseur en de monteur in haar plaats, door het handig verknippen en monteren van de gesprekken rond de tafel tot een aangenaam geheel."

"Als Dries masturbeert"

"Het gevolg is dat het programma hypergemonteerd is en Kat hyperaanwezig. Ze dreunt nu en dan een nieuwe vraag op, haar allicht voorgekauwd, en beperkt zich tot ‘Oh my god!’ of tot een eigen ervaring: ‘Als Dries masturbeert, wil ik dat niet thuis zien gebeuren."

"Kat maakt eigenlijk geen talkshow, die wordt voor haar gemaakt", klinkt het streng. "Ze hoeft het geheel niet naar een goed einde te leiden. Gelukkig maar, want daar is meer voor nodig. Een koffer met bagage bijvoorbeeld, een rugzakje levenservaring, gezag."

"Een talkshow is geen spelprogramma", besluit Van Rompaey. Afwachten of Kerkhofs zich die keiharde kritiek zal aantrekken. 

TAGS  I  Napoli  I  Rode Duivels  I  Sport  I  Voetbal

vrijdag 28 januari 2022

donderdag 27 januari 2022

woensdag 26 januari 2022