'Manchester United haakt af, Cristiano Ronaldo maakt erg onverwachte transfer'

'Manchester United haakt af, Cristiano Ronaldo maakt erg onverwachte transfer'
Dinsdag 27 april 2021 - 08:30   I   door Redactie

Cristiano Ronaldo (36) bezint zich momenteel over zijn toekomst. De Portugese aanvaller wil zijn huidige club Juventus aan het einde van het seizoen verlaten. De vraag is nu waar Ronaldo in de zomer gaat belanden.

Een terugkeer naar Real Madrid sprong vorige week af, terwijl ook Manchester United zich nu heeft teruggetrokken. Even leek het erop dat CR7 zou terugkeren naar Old Trafford, maar niets is dus minder waar. De gesprekken tussen club en speler ketsten af.

Man Utd zegt 'neen'

De Engelse grootmacht trok vrij snel de stekker uit de onderhandelingen met Ronaldo's makelaar Jorge Mendes. Bij Manchester United kon en wou men niet tegemoetkomen aan de exorbitante financiële eisen van de Juventus-vedette.

Bovendien wilde Ronaldo garanties krijgen over zijn aantal speelminuten. Iets waar men bij The Red Devils niet mee gediend was. Het maakt dat Ronaldo nu plots op weg is naar... Parijs. Dat melden diverse Franse bronnen. Opvallend, want enkele maanden geleden leek PSG nochtans niet geïnteresseerd.

Champions League

Paris Saint-Germain zou ondertussen wel wat voelen voor de komst van CR7 en de eerste contacten zijn reeds gelegd. Ronaldo gelooft dat PSG op dit punt in zijn loopbaan de perfect club is voor hem. De onderhandelingen gaan de goede kant uit en een transfer zou slechts een kwestie van tijd zijn, zo melden Franse en Italiaanse media.

Poll: Vind jij dat Cristiano Ronaldo bij PSG moet tekenen?

TAGS  I  Manchester United  I  PSG  I  Real Madrid  I  Juventus  I  voetbal

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024