‘Ajax dwarsboomt wilde en Belgische transferplannen van Club Brugge’

‘Ajax dwarsboomt wilde en Belgische transferplannen van Club Brugge’
Dinsdag 27 april 2021 - 15:30   I   door Redactie

Club Brugge mikt iedere transferperiode weer wat hoger. Het is niet onlogisch dat het blauw-zwarte bestuur eerder dit seizoen stiekem begon te dromen van de komst van Toby Alderweireld (32). Alleen wordt het wel héél moeilijk om de Rode Duivel aan te trekken.

Alderweireld stak in interviews nooit onder stoelen of banken dat hij op een gegeven moment dichter bij huis wil gaan voetballen. En zeker toen onze landgenoot op de bank verzeild geraakte bij Tottenham, werd Alderweireld aan Belgische en Nederlandse topclubs gelinkt.

Club Brugge rook zijn kans, terwijl Antwerp op de loer lag. PSV had zelfs al contact met de zaakwaarnemer van Alderweireld. Nu gaat Ajax de wilde transferplannen van Club Brugge echter in de war sturen. Nederlandse bronnen melden dat de Amsterdamse grootmacht Alderweireld wil terughalen.

Ajax is op zoek naar defensieve versterking voor volgend seizoen en is bij Tottenham uitgekomen. Het denkt zowel aan Alderweireld als Davinson Sanchez - in een recent verleden allebei nog succesvol in de Amsterdam ArenA. Alderweireld lijkt de realistischere optie voor Ajax.

Club kansloos?

Als het Ajax menens is - en daar lijkt het toch op - om Alderweireld terug te halen, dan is Club Brugge zo goed als kansloos in dit dossier. Mega Toby zijn liefde voor Ajax zou dan wel eens snel de doorslag kunnen geven.

Poll: Denk jij dat Club Brugge in stat is om Alderweireld aan te trekken?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ajax  I  Rode Duivels  I  voetbal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024