Lior Refaelov neemt vlak na overstap naar Anderlecht opmerkelijke beslissing

Lior Refaelov neemt vlak na overstap naar Anderlecht opmerkelijke beslissing
Dinsdag 27 april 2021 - 19:30   I   door Redactie

Na afloop van dit seizoen ziet Royal Antwerp FC zijn sterkhouder Lior Refaelov (35) vertrekken. Maandag zette Refaelov zijn handtekening bij RSC Anderlecht. Een overstap die al de nodige reacties uitlokte.

Zowat heel voetbalminnend België deed al zijn zegje over de beslissing van Refaelov. Antwerp reageerde met een statement, terwijl ook heel wat fans van The Great Old, Anderlecht en zelfs die van Club Brugge hun zegje deden. Eén iemand hult zich opvallend genoeg in stilzwijgen: Refaelov zelf.

Bronnen rond de speler melden dat Refaelov de overstap naar Anderlecht zo geruisloos mogelijk wil laten verlopen. Hij heeft respect voor Antwerp en wil - zo vlak voor aanvang van de play-offs - geen grote polemiek starten. Het is mede daarom dat Rafa via sociale media niets over zijn nakende overgang naar RSCA laat noteren.

B-kern

Er speelt natuurlijk nog iets mee. Refaelov wil absoluut vermijden dat Antwerp extra munitie krijgt om hem naar de B-kern te sturen. De Israëli hoopt in de play-offs gewoon te spelen en zo in schoonheid afscheid te nemen van zijn huidige club. Afwachten of dat zal lukken.

TAGS  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  voetbal

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024