'Boze Luciano D'Onofrio reageert en haalt Junior Edmilson naar Antwerp'

'Boze Luciano D'Onofrio reageert en haalt Junior Edmilson naar Antwerp'
Woensdag 28 april 2021 - 09:00   I   door Redactie

De ophefmakende transfer van Lior Refaelov naar Anderlecht blijft niet alleen de gemoederen ophitsen, het heeft bij Antwerp nu ook voor een kettingreactie gezorgd. Maar wel één die de fans zal paaien.

Dat Refaelov volgend seizoen niet langer op de Bosuil zal spelen, heeft alles te maken met Luciano D'Onofrio. Hij en hij alleen heeft immers beslist om de aanvallende middenvelder te laten gaan.

"D'Onofrio, die de sportieve sleutels van de club in handen heeft, was allesbehalve gehaast om het contract van de 35-jarige middenvelder te verlengen en heeft hem zo in de handen van paars-wit gedreven", schrijft Het Nieuwsblad dan ook.

En de krant weet ook al welke vervanger er zit aan te komen. "D'Onofrio vindt dat geen probleem. Als hij blijft, zoekt hij straks een jongere versie en is er meer ruimte om nog eens voor een topper als Junior Edmilson te gaan."

Club Brugge

Op dit moment speelt Edmilson Junior in Qatar waar hij een nieuw contract getekend bij Al-Duhail tot 2024. Maar België blijft in zijn hoofd spelen. Zo scheelde het maar een haar of hij zat vorige zomer bij Club Brugge. Maar dat ging net niet door omdat Dennis niet en Diatta te laat vertrok.

Nu zou D'Onofrio - die serieus in zijn gat gebeten is dat hij als enige de zwartepiet krijgt doorgeschoven in het dossier - volgens ingewijden een statement willen maken door komende zomer een absolute topper als Edmilson Junior te halen.

Soloslim

Als hij daartoe de kans krijgt natuurlijk, want het is helemaal niet zeker dat D'Onofrio straks nog aan de slag is bij Antwerp. Dat hij zo vaak soloslim speelt wordt hem immers niet in dank afgenomen.

Poll: Is Junior Edmilson een waardige vervanger van Refaelov?

TAGS  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Standard  I  Al-Duhail

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024