Serieuze tegenvaller voor Anderlecht, Club Brugge wrijft zich in de handen

Serieuze tegenvaller voor Anderlecht, Club Brugge wrijft zich in de handen
Donderdag 29 april 2021 - 09:30   I   door Redactie

Zondagavond trapt RSC Anderlecht zijn play-offs op gang met een topper tegen Club Brugge. In aanloop naar de wedstrijd in het Jan Breydelstadion krijgt paars-wit wel af te rekenen met een serieuze tegenvaller.

Zo is de kans ontzettend groot dat Anderlecht het zonder Majeed Ashimeru zal moeten rooien. De Ghanese huurling kampt met een blessure aan de enkel en is hoogst onzeker voor het treffen met Club Brugge. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Puzzelen voor Kompany

Anderlecht doet er momenteel alles aan om de 23-jarige Ashimeru klaar te stomen voor de klassieker, maar hij blijft erg onzeker. Een streep door de rekening van coach Vincent Kompany. Hij zal straks moeten puzzelen.

Ashimeru groeide naar zijn allerbeste niveau toe en vertolkte een belangrijke rol in de recente zeges tegen Antwerp, Club Brugge en STVV. Kompany zou de middenvelder dan ook graag gebruiken tegen blauw-zwart.

Bij Club Brugge wrijven ze zich ongetwijfeld al in de handen. De druk op de leider is de voorbije weken alleen maar toegenomen. Om play-off 1 met een goed gevoel te beginnen, is een zege tegen Anderlecht dan ook een must. En dan komt het de Bruggelingen goed uit als RSCA een basispion mist.

Poll: Wie gaat het zondag halen volgens jou?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  voetbal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024