Antwerp verrast met erg drastisch besluit over Lior Refaelov

Antwerp verrast met erg drastisch besluit over Lior Refaelov
Donderdag 29 april 2021 - 21:13   I   door Redactie

Lior Refaelov (35) heeft zijn laatste wedstrijd voor Royal Antwerp FC al gespeeld. De clubleiding heeft beslist dat Refaelov, die in de zomer gratis naar RSC Anderlecht verkast, dit seizoen niet meer in actie zal komen.

"Vandaag heeft een gesprek plaatsgevonden tussen onze directie en Lior Refaelov", laat Antwerp weten via zijn officiële kanalen. "In dit constructief gesprek werd duidelijk dat in de huidige situatie geen juiste beslissing meer genomen kan worden. Er is wel nood aan duidelijkheid om opnieuw te kunnen focussen op voetbal."

"De club heeft dan ook aan Lior meegedeeld dat hij de komende 6 wedstrijden niet meer in actie zal komen voor Antwerp. Lior heeft, al is de motivatie aanwezig, deze beslissing geaccepteerd en wenst het team, zowel op training als naast het veld, te blijven ondersteunen", besluit The Great Old.

Einde in mineur

Dat Antwerp uiteindelijk heeft besloten om Refaelov aan de kant te schuiven, is op zijn minst verrassend te noemen. Frank Vercauteren nam de Israëli immers nog op in zijn selectie voor het duel tegen KRC Genk van vrijdag.

Vercauteren wilde Refaelov niet laten vallen, maar het bestuur beslist daar dus anders over. En zo wordt het een afscheid in mineur voor Rafa. De komende weken zal hij vanaf de zijlijn moeten toekijken hoe zijn huidige club en toekomstige werkgever Anderlecht het doen in de play-offs. Voor wie zou hij supporteren?

Poll: Heb jij begrip voor de beslissing van Antwerp?

TAGS  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  Club Brugge

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024