'Anderlecht maakt werk van erg verrassende transfer aan inkomende kant'

'Anderlecht maakt werk van erg verrassende transfer aan inkomende kant'
Vrijdag 30 april 2021 - 18:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht speurt dezer dagen de markt af, op zoek naar interessante spelers. In de zoektocht zijn Peter Verbeke en co nu uitgekomen in... Kroatië. Daar hoopt RSCA de piepjonge Roko Simic (17) op te pikken.

De 17-jarige Simic, een spits van 1m87, is de zoon van gewezen AC Milan-speler Dario Simic en het neefje van oud-Club Brugge-speler Josip Simic. Hij beschikt dus over de nodige connecties om zijn eerste stappen in het wereldje te zetten, maar is ook gewoon erg getalenteerd.

En dat is dus ook Anderlecht opgevallen. Volgens lokale bronnen wil paars-wit proberen om Simic naar België te halen. Verbeke én trainer Vincent Kompany zijn erg gecharmeerd door het jonge talent uit Kroatië en willen actie ondernemen.

Koopje?

Simic is momenteel nog actief bij Lokomotiva Zagreb, waar hij dit seizoen al twintig keer in actie kwam. De marktwaarde van de spelers bedraagt 250.000 euro. Simic zou dus een koopje kunnen zijn. De concurrentie is wel hevig. Ook AC Milan, Torino, Hellas Verona en RB Salzburg maken immers jacht op Simic.

TAGS  I  Anderlecht  I  AC Milan  I  Torino  I  Hellas Verona  I  RB Salzburg  I  Lokomotiva Zagreb  I  Club Brugge

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024