‘Club Brugge staat machteloos, vertrek van Philippe Clement dreigt nu écht’

‘Club Brugge staat machteloos, vertrek van Philippe Clement dreigt nu écht’
Zaterdag 01 mei 2021 - 10:00   I   door Redactie

Club Brugge moet ernstig rekening houden met een vertrek van Philippe Clement. De succestrainer van blauw-zwart geniet interesse vanuit het buitenland en houdt de touwtjes omtrent zijn toekomst zo stevig mogelijk in handen.

Zo wil Clement voorlopig niet rond de tafel gaan zitten met het bestuur van Club Brugge om te praten over een verlengd verblijf op Jan Breydel. Er bestaat volgens Het Nieuwsblad zelfs een kans dat Clement het na twee seizoenen alweer voor bekeken houdt bij blauw-zwart.

“Clement zijn prestaties worden internationaal gevolgd, en dus is er altijd een mogelijkheid dat een buitenlandse club interesse toont in de Belgische succescoach”, schrijft de krant. Bij Club Brugge staan ze voorlopig machteloos, zolang Clement niet wil praten over een contractverlenging.

Frankrijk of Engeland?

In een recent verleden werd Clement al aan het Franse Stade Reims en het Engelse Sheffield United gelinkt. En ook andere ploegen uit grote competities kennen zijn naam al én liggen op de loer. Bang afwachten dus voor het Club-bestuur.

TAGS  I  Club Brugge  I  Stade Reims  I  KRC Genk  I  Waasland-Beveren  I  Sheffield United

maandag 2 oktober 2023

zondag 1 oktober 2023

zaterdag 30 september 2023

vrijdag 29 september 2023