‘Björn Engels staat voor toptransfer naar Jupiler Pro League’

‘Björn Engels staat voor toptransfer naar Jupiler Pro League’
Zaterdag 01 mei 2021 - 12:00   I   door Redactie

Björn Engels (26) staat voor een vertrek bij Aston Villa. De Engelse middenmoter wil in de zomer definitief af van Engels, die dit seizoen nog niet één keer in actie kwam. Een terugkeer naar België wenkt.

Engels beleeft werkelijk een rotseizoen bij Aston Villa. Onze landgenoot past niet in de plannen van trainer Dean Smith en zit al een heel jaar op een zijspoor. Engels speelde nog niet één seconde in de Premier League en dat is toch bijzonder pijnlijk.

Zo kan het niet langer verder en dat beseffen alle betrokken partijen. Aston Villa wil en zal Engels verkopen, zelfs als dat betekent dat de clubleiding verlies maakt. Dat meldt The InsiderAston Villa betaalde in 2019 nog zo’n 8 miljoen euro voor Engels, maar de verdediger mag nu vertrekken voor een veel lager bedrag.

Duidelijke voorkeur

De Belgische topteams liggen alleszins al op vinkenslag. In januari werd Engels al genoemd bij Club Brugge en Antwerp, terwijl er ook al eens sprake was van een eventuele overstap naar Anderlecht. Al lijkt paars-wit niet echt kans te maken bij Engels, toch nog steeds een Club-fan in hart en nieren.

Bij Britse bronnen valt te horen dat Engels in de zomer absoluut terug wil naar de Jupiler Pro League. Hij zou een grote voorkeur hebben voor een terugkeer naar Club Brugge, waar hij op jonge leeftijd wist door te breken. Engels heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij van een nieuw avontuur bij blauw-zwart droomt.

Poll: Vind jij dat Club Brugge Björn Engels moet terughalen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Aston Villa  I  Antwerp  I  Anderlecht

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024