Niemand die snapt wat Zinédine Zidane nu uitspookt met Eden Hazard

Niemand die snapt wat Zinédine Zidane nu uitspookt met Eden Hazard
Zaterdag 01 mei 2021 - 20:15   I   door Redactie

Eden Hazard is al sinds zijn aankomst bij Real Madrid in 2019 het onderwerp van discussie. Helaas vooral omwille van zijn blessures. En ook nu hij opnieuw fit is, blijkt het een gevoelig onderwerp.

Omdat er altijd de vrees blijft dat Hazard zou hervallen. Met reden, omdat telkens in het (recente) verleden gedacht werd dat hij vertrokken zou zijn voor een reeks, de Rode Duivel al snel opnieuw geblesseerd uitviel.

Daarom dat deze keer geopteerd werd om hem voorzichtig te brengen. Groot was dan ook de verbazing toen trainer Zinédine Zidane Hazard zaterdagavond in de thuiswedstrijd tegen Osasuna liet starten.

Vooral omdat onze landgenoot na een maand rusten en opbouwen pas vorige week zijn wederoptreden maakte. In de competitiewedstrijd tegen Real Betis viel hij een kwartier in, in de Champions League-halve finale tegen Chelsea werd dat lichtjes verhoogd naar 25 minuten.

Veel te vroeg

Op sociale media hielden fans van over de hele wereld hun hart vast en vonden velen het veel te vroeg om hem nu al in de basis te droppen. Zijn laatste basisplaats dateert al van de competitiewedstrijd tegen Levante van 30 januari.

Poll: Is het te vroeg om Hazard nu alweer in de basis te zetten?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Osasuna  I  Levante  I  Chelsea

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024