Eden Hazard doet bij Real Madrid heel Europa smullen met déze actie (VIDEO)

Eden Hazard doet bij Real Madrid heel Europa smullen met déze actie (VIDEO)
Zaterdag 01 mei 2021 - 23:30   I   door Redactie

Eden Hazard is terug. Nog niet helemaal, maar het ziet er alleszins bijzonder goed uit. In de competitiewedstrijd tegen Osasuna kwam hij voor het eerst sinds lang nog eens aan de aftrap en hij deed meteen van zich spreken.

Na 15 minuten in de competitiematch tegen Real Betis, 25 minuten in de Champions League-halve finale tegen Chelsea werden het voor Hazard na zijn blessure nu meteen 71 minuten tegen Osasuna. Zijn eerste basisplaats sinds 30 januari.

Velen vonden het té snel té veel, maar de Rode Duivel bewees het gelijk van zijn trainer Zinédine Zidane. Want Hazard maakte indruk. Niet zozeer met statistieken, maar wel met de frisheid en de vinnigheid waarmee hij op het veld acteerde. 

Dat hij ook niets van zijn genialiteit verloren is, bewees hij rond minuut 25. Met een weergaloze hakbal stuurde hij Asensio weg. Helaas kon die geen ploegmaat bereiken in de zestienmeter of de actie was niet alleen heel Europa, maar ook heel de wereld rondgegaan.

Beste niveau

Het was alleen maar het bewijs dat Hazard stilaan naar zijn beste niveau toegroeit. Jammer was wel dat vlak nadat hij gewisseld werd, zijn vervanger Isco de 1-0 aanbracht. Real Madrid won uiteindelijk met 2-0 na goals van Militao en Casemiro.

Poll: Zal Hazard vanaf nu steeds beter worden?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Osasuna  I  Levante  I  Real Betis  I  Chelsea

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023

woensdag 25 januari 2023