Antwerp houdt grote kuis en dumpt na Lior Refaelov nu ook Jordan Lukaku

Antwerp houdt grote kuis en dumpt na Lior Refaelov nu ook Jordan Lukaku
Zondag 02 mei 2021 - 12:00   I   door Redactie

Bij Antwerp staan ze voor grote veranderingen. Op alle niveau's zullen er volgend seizoen zo goed als zeker nieuwe namen komen: sportief directeur, trainer en niet in het minst spelers.

En ondertussen is gebleken dat The Great Old op dat vlak beenhard is. Wie niet meer in het plaatje past, vliegt er onverbiddelijk uit. Sportief directeur Luciano D'Onofrio en trainer Frank Vercauteren voelen de bui al hangen. 

En zowel Simen Juklerod als Lior Refaelov weten nu wat het betekent als je zelfs met een aflopend contract deals durft te sluiten met andere clubs. De Noorse verdediger verkommert in de B-kern, de Israëlische spelverdeler ziet de play-offs aan zijn neus voorbij gaan. 

Kortom, wie volgend seizoen niet meer voor Antwerp uitkomt, wordt aan de kant geschoven. En dus is het nu de beurt aan Jordan Lukaku. De jongere broer van Romelu wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Lazio, maar omdat Antwerp de aankoopoptie van drie miljoen euro niet zal betalen, is hij straks gewoon weg.

Geen toekomst

Dat hij geen toekomst meer heeft op De Bosuil is voor een groot deel de verklaring voor het feit dat hij afgelopen vrijdag tegen KRC Genk negentig minuten op de bank bleef. Dat en het gegeven dat hij niet in vorm is. Maar toch vooral het eerste. Ook voor Lukaku worden het dus geen leuke play-offs.

Poll: Moet Lukaku dit seizoen nog in actie komen volgens jou?

TAGS  I  Antwerp  I  Lazio  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  Standard  I  KRC Genk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024