Bom barst bij Manchester United: Woeste supporters bestormen veld (VIDEO)

Bom barst bij Manchester United: Woeste supporters bestormen veld (VIDEO)
Zondag 02 mei 2021 - 16:10   I   door Redactie

Wie dacht dat de storm over de Super League gaan liggen was, komt bedrogen uit. Want voor de topper tegen Liverpool bestormden razende Manchester United-supporters zondagmiddag het veld.

Dat Manchester United één van de twaalf dissidente clubs was die achter de rug van de UEFA én van de supporters een exclusieve gesloten competitie wilde oprichten is bij de ManU-fans duidelijk nog niet verteerd. 

En zelfs al heeft de Engelse topclub zich anderhalve week samen met de vijf andere Premier League-clubs na massaal supportersprotest razendsnel teruggetrokken én heeft de Amerikaanse eigenaar Joel Glazer zijn excuses aangeboden, dan nog is de woede blijven hangen.

En dat lieten ze zondagmiddag merken. Een paar uur voor de topper tegen Liverpool verzamelden tienduizenden (!) fans voor Old Trafford en drongen een groot aantal van hen het stadion binnen waarna ze het veld bezetten. Ook rond het stadion was er fel protest aan de gang.

Ordediensten

Steeds meer mensen kwamen aanzetten en de ordediensten hadden de grootste moeite om alles onder controle te houden. Uiteindelijk werd de partij tegen Liverpool die normaal moest afgewerkt worden om 17u30 uitgesteld naar een latere datum. 

TAGS  I  Manchester United  I  Liverpool

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024