Peter Vandenbempt maakt topclubs met grond gelijk: "Onvergeeflijk"

Peter Vandenbempt maakt topclubs met grond gelijk:
Maandag 03 mei 2021 - 13:30   I   door Redactie

Play-off 1 is eindelijk op gang geschoten en dus kunnen ook commentatoren, analisten en columnisten opnieuw aan de slag. Al zal wellicht niet elke club dat even aangenaam vinden.

Zo houdt Peter Vandenbempt zich bij Sporza niet in: "AA Gent en Standard zijn twee leden van de G5, de grote clubs uit ons voetbal, maar toonden op de eerste speeldag in de Europe play-offs een totaal gebrek aan mentaliteit en eergevoel." Gent kwam niet verder dan 2-2 tegen KV Mechelen, Standard verloor met maar liefst 6-2 van KV Oostende.

"Die zwakke prestaties van Standard en ook van AA Gent, een helft lang, waren onvergeeflijk voor twee ploegen met traditie en een statuut van topclub met grote ambities", haalt hij verschroeiend uit.

"Zij krijgen nu de kans om een redelijk hopeloos seizoen alsnog goed te maken in zes wedstrijden, op drie weken. Ik mag toch veronderstellen dat dat niet te lang is voor de profvoetballers om nog een Europees ticket te halen? Als je dan zo'n prestatie levert, dan is dat als trainer of als bestuur om dood te vallen", besluit Vandenbempt keihard.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024