Transfermarkt: Hazard weg bij Real Madrid, toptransfers bij Club en RSCA?

Transfermarkt: Hazard weg bij Real Madrid, toptransfers bij Club en RSCA?
Dinsdag 04 mei 2021 - 12:30   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het in de wandelgangen van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Anderlecht is van plan om Jacob Bruun Larsen langer aan zich te binden. Het gaat onderzoeken of het de speler kan kopen of nog een jaar kan huren.

*Club Brugge twijfelt aan Mats Rits als defensieve middenvelder. In het tussenseizoen wil blauw-zwart een topper binnenhalen als nieuwe 6.

*Yari Verschaeren begeeft zich steeds meer naar de exit bij Anderlecht. Hij gaat voorlopig niet in op een aanbod om zijn contract te verlengen. Aangezien zijn contract volgend jaar afloopt, zou Verschaeren in de zomer voor een bescheiden transfersom kunnen vertrekken.

*Erling Haaland zou de knoop doorgehakt hebben. De Noorse spits van Borussia Dortmund zou naar Real Madrid willen verhuizen.

(Lees verder onder de afbeelding)

*Vadis Odjidja vertrekt mogelijk bij AA Gent. Hij ligt niet in de bovenste schuif bij coach Hein Vanhaezebrouck. Een terugkeer naar Anderlecht, dat eerder al interesse toonde, is niet uitgesloten.

*Real Madrid zou Eden Hazard in een ruildeal met Paul Pogba willen betrekken. De Rode Duivel zou naar Manchester United verhuizen, terwijl Pogba de omgekeerde beweging maakt.

*Kemar Lawrence zou voor een vertrek bij Anderlecht staan. De vleugelback is op weg naar FC Toronto.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024