De Bruyne ziet groot schandaal tijdens Man City-PSG: "Hij zei 'Fuck you!'"

De Bruyne ziet groot schandaal tijdens Man City-PSG:
Woensdag 05 mei 2021 - 07:30   I   door Redactie

Manchester City ging dinsdagavond volledig uit de bol na het bereiken van de allereerste Champions League-finale uit de geschiedenis. Bij het uitgeschakelde PSG nam de frustratie na de match alleen maar toe.

Niet alleen omwille van de eliminatie of de rode kaart voor Di Maria, maar vooral om wat er na de uitsluiting van de Argentijn gebeurde. Zoals wel vaker gingen de poppetjes aan het dansen en werd er naast getrokken en geduwd ook gescholden.

De emoties van het moment, alleen beweren ze bij PSG nu dat ook scheidsrechter Björn Kuipers over de schreef ging. Zo claimt Marco Verratti dat de Nederlandse ref hem 'Fuck you' naar het hoofd slingerde. Terwijl Ander Herrera dan weer verklaarde dat Kuipers ook 'Fuck off' zei tegen Leandro Paredes.

Verratti, die als Italiaan zelf wel wat van woede-uitbarstingen kent was formeel in de buitenlandse pers. "De scheidsrechter zei twee keer 'Fuck you' tegen me. Ik heb dat nog nooit gezegd, want ik zou tien matchen geschorst worden als ik dat zou doen." Zijn uitspraken veroorzaken alleszins een groot schandaal.

Onderzoek?

Kevin De Bruyne en zijn ploegmaats bij Manchester City stonden erbij en keken er naar. Zij moesten al alle moeite van de wereld doen om zich niet te laten meeslepen in alle emoties. Het is nu afwachten of PSG officieel klacht zal indienen en de UEFA eventueel een onderzoek zal instellen.

Poll: Mag een scheidsrechter schelden?

TAGS  I  PSG  I  Manchester City

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024