Geschrokken Ruud Vormer terechtgewezen na woede-uitbarsting in kleedkamer

Geschrokken Ruud Vormer terechtgewezen na woede-uitbarsting in kleedkamer
Woensdag 05 mei 2021 - 08:00   I   door Redactie

Het filmpje dat Club Brugge maandag op zijn officiële kanalen loste, waarin te zien is hoe Vormer in de kleedkamer als een razende tekeer gaat tegen zijn ploegmaats, ging in geen tijd viraal.

"Waar zijn we mee bezig vandaag? Waar zijn we fucking mee bezig? Tegen dit fucking Anderlecht Fucking team, man! Komaan, leg je energie erin!" Ongeziene woede bij de Nederlandse aanvoerder en dat lokte ook heel wat reacties los.

Het Laatste Nieuws liet sportpsycholoog Jef Brouwers aan het woord, die de tirade van Vormer maar niets vond. "Zo tekeergaan helpt niet. Je kan alleen betere resultaten halen door te connecteren en de eigen sterkte van iedereen naar boven te halen."

"Al even belangrijk is dat je geen negatieve opmerkingen in de groep maakt", vervolgde Brouwers. "Dat moet je individueel doen. Doe je het toch in de groep, dan gooi je de goeie met de slechte in de vuilbak." Naar verluidt keek Vormer serieus op dat het filmpje zoveel losmaakte.

God

De psycholoog besloot filosofisch: "In het voetbal denkt men dat men daar resultaat mee haalt, ook met coaches die roepen en tieren langs de zijlijn. Maar dat is wat mij betreft hetzelfde als in God geloven. Ik geloof niet in God en mij ga je niet overtuigen om dat wel te doen."

Poll: Vind jij het kunnen dat Vormer zo tekeer gaat?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024